a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

Meli

Danas je Cyber ponedeljak-dan velikih popusta u online trgovinama

Da li znate sta je Cyber ponedeljak?

Cyber Ponedeljak je nastao u SAD.To je prvi ponedeljak posle tzv. Crnog Petka kada počinju sniženja koja traju do Božića.Cyber ponedeljak su zapravo smislili markentiški stručnjaci. Cilj je bio povećanje prodaje preko interneta.Za Cyber ponedeljak se daju popusti na online kupovinu. Cyber Monday je postao online ekvivalent Crnom petku I način je da manje online trgovine pariraju velikim trgovinskim lancima.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Cyber_ponedjeljak

Koje su prednosti online kupovine I Cyber ponedeljka?

Prednosti online kupovine, koja u Srbiji tek hvata svoj zamah, je udobnija, brža kupovina.Ono što je bitno, je da web trgovine ponude sigurnost u kupovini.Kao I u isporuci.Moraju da budu i transpartentni.Često su online trgovine jeftinije od fizičkih radnji jer ne plaćaju skupe lokale, prodavce…Pogodnost niže cene odgovara i kupcima.Cyber Ponedeljak dodatno kupcima pruža mogućnost da kupe online po sniženoj ceni ono sto su već duže vreme merkali…A trgovcima da promovišu svoju online prodaju I brži obrt novca.

Meli poštuje svetska pravila internet kupovine, pa i Cyber ponedeljak!

Kako smo to ostvarili?Vrlo jednostavno.Posedujemo veliko znanje o online trgovini.Ali ima još jedna bitna stvar.Stavili smo se u poziciju kupaca! Svaki naš proizvod je detaljno opisan.I taj opis mora biti tačan. Internet prodavnica je virtuelna prodavnica.Kupac mora da ima osećaj da se iz fotelje „kreće“ po prodavnici.Isporuka mora biti u garantovanom roku.Što pre, naravno.To znači da  sve treba imati na lageru.Povrat robe mora biti jednostavan I u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača!

Pogledajte, na primer, kako smo predstavili teksas suknjicu proizvodjača Kids On The Moon.

Wendy suknja od mekanog teksasa

Cyber ponedeljak-prilika da jeftinije kupite novogodišnje poklone ali I stvari koje ste dugo priželjkivali

Kažu da je planiranje unapred jedan od puteva ka uspehu.Nije rano da već sada razmišljate o kupovini poklona za decu za Novu Godinu I Božić.Na primer, Play and Go vreće i podloge za igranje koje su na popustu!

https://meliconcept.rs/kategorija-proizvoda/sve-za-igru/

Play and Go vreća brend je Belgijske kompanije, genijalni koncept podloge za igru koja se pretvara u torbu za igračke.

Da li je i u vašem domu uvek drama kada igračke treba da se pokupe posle igre?

Svi koji imamo decu znamo taj osećaj – igračke ispod kreveta, razbacane na sve strane, po tepihu dnevne sobe ali i ostalih prostorija. Koliko ste se samo iznenada naboli na kockicu ili autić koje vaše čedo nije moglo danima da pronađe…
Svemu tome je kraj sa Play & Go 2u 1 vrećom. Play& Go vreća je jednostavno i efektno rešenje za držanje igračaka a istovremeno je i zabavna! Kad se raširi pretvara se u podlogu za igranje- prečnika 140cm. A kada igranje dosadi, sve što je na podlozi pokupi se u vreću jednim potezom- zatezanjem konopca!
ZAR TO NIJE SAN SVAKOG RODITELJA A I DECE!

Play &Go vreća 2u 1 je napravljena od izdržljivog, najkvalitetnijeg pamuka. Prenosiva je i vaši mališani u njoj mogu nositi svoje igračke do drugova, parka, mogu poneti na izlet ili letovanje…

Vreća Playandgo na sniženju za Cyber Ponedeljak

 

Imamo i nešto za bebe za Cyber ponedeljak sniženje

Bebama možete kupiti popularna ćebenca od najfinije merino vune.Cyber ponedeljak u Meli je prilika da kupite I ćebence za bebu koja treba da se rodi i za koju ćete kupiti jedinstven i lep poklon za babine.Prekrivači za bebe i decu Apero Knit brenda, spoj su sibirske umešnosti u radu sa vunom i francuskog dizajna.Dve prijateljice, vlasnice ovog brenda, kombinuju lep dizajn sa vrhunskim kvalitetom vune i njene proizvodnje.Svi njihovi prekrivači prave se od merino vune, a one neprekidno usavršavaju svoj rad kako u kvalitetu proizvoda tako i u dizajnu.Deca i roditelji obožavaće ove prekrivače sa stilizovanim životinjama, u prelepim bojama, i u mekanom i toplom tkanju.

Možete ih koristiti tokom cele godine.Kao prekrivač u kući, napolju dok šetate  dečicu u kolicima ili jednostavno uvijete bebu u prelepo, mekano ćebence.Ovi prekrivači mogu služiti i kao podloga za igru, na krevetu u dnevnoj sobi, u gostima…

Sa pravilnim, jednostavnim održavanjem, ćebenca Apero Knit prenosiće se sa sa generacije na generaciju.

Idealni su i kao poklon, s obzirom da su upakovani u prelepu kutiju i tanak fin papir.

https://meliconcept.rs/kategorija-proizvoda/cebenca-deciji-heroji/

Ćebence Zeka Apero Knit , iskoristite Cyber Ponedeljak sniženja

 

Ćebence Meda Apero knit je na Cyber Ponedeljak sniženju

Cyber Ponedeljak je idealan da kupite garderobu za decu

Za Cyber Ponedeljak Meli je snizio za vas kolekciju AW 18 Kids On The Moon.

Poljski brend Kids On The Moon povezuje svet prirode, dečije fantazije i senzibiliteta sa perspektivom odraslih. Pažljivo oko će uočiti citatate iz kulture, filma, književnosti i muzike.Filozofija ovog brenda zasniva se na uverenju da estetsko obrazovanje dece počinje u ranom detinjstvu, te j evažno okružiti ih lepim stvarima!Materijali koje ovaj brend koristi su prirodni a garderoba je udobna!

https://meliconcept.rs/kategorija-proizvoda/kidsonthemoon/

Duks Poetry Kids On The Moon je takodje, na Cyber Ponedeljak sniženju

 

Tunika Poetry Kids On The Moon, Cyber Ponedeljak super cena

 

I to nije sve što smo vam pripremili za Cyber Ponedeljak!

Najmekše, najlepše mokasine u ovom delu Evrope,MiaandMika su na specijalnom popustu! MiaandMika mokasine su radjene ručno, sa najvišim zanatskom umećem.

Čizmice/Mokasine od organski obradjene kože za bebe i decu iz Slovenije na sniženju za Cyber ponedeljak !

Mia & Mika čizmice/mokasine imaju minimalistički dizajn i pertle, pa ih je lako obući i skinuti sa bebinih i dečijih nožica. Pertle se mogu skratiti na željenu dužinu.Sve čizmice/mokasine imaju uložak od jagnjeće kože koji se može izvaditi .Idealne su da se nose sad kada je hladno vreme, a na proleće uložak se izvadi, i one opet budu taman iako je bebina nožica porasla za jedan broj. Mokasine/čizmice su od organski obradjene kože koja ne sadrži hemikalije i hrom.Bojene su vodom ili mineralima.Idealne su za nežnu dečiju kožu jer ne mogu izazvati alergije.Imaju i sertifikate koji sve to potvrdjuju.

Mokasine sa mekanim djonom ili kako ih mnogi zovu “Moksice”, idealne su za nošenje u kući ali i za napolje kada je toplije i suvo vreme ako dete hoda.Ako beba još ne hoda, cipelice može da nosi i po hladnijem vremenu, preko toplih čarapica.

Prirodno mekan djon i koža koja “diše” je najbolja obuća koja pomaže razvijanju balansa kod dece koja prohodavaju, zato što se mališani u njima osećaju kao da su bosi.Istovremeno se kod mališana koji hodaju smanjuje na minimum mogućnost dobijanja ravnih tabana i ostalih deformiteta stopala.

ČizmiceMiaandMika od organski obradjene kože su na velikom sniženju za Cyber Ponedeljak

 

Cyber Ponedeljak i mokasine od organski obradjene kože za bebe i decu

Mia & Mika mokasine imaju minimalistički dizajn i nežan lastiš su pa ih je lako obući i skinuti sa bebinih i dečijih nožica. Istovremeno su napravljene tako da ne spadaju sa dečijih nožica i veoma su udobne.Napravljene su od organski obradjene kože koja ne sadrži hemikalije i hrom.Bojene su vodom ili mineralima.Idealne su za nežnu dečiju kožu jer ne mogu izazvati alergije.Imaju i sertifikate koji sve to potvrdjuju.

Mokasine sa mekanim djonom ili kako ih mnogi zovu “Moksice”, idealne su za nošenje u kući ali i za napolje kada je toplije i suvo vreme ako dete hoda.Ako ne još ne hoda cipelice može da nosi i po hladnijem vremenu, preko toplih čarapica.

Prirodno mekan djon i koža koja  “diše”  je najbolja obuća koja pomaže razvijanju balansa kod dece koja prohodavaju, zato što se mališani u njima osećaju kao da su bosi.Istovremeno se kod mališana koji hodaju smanjuje na minimum mogućnost dobijanja ravnih tabana i ostalih deformiteta stopala.

Mokasine MiaandMika

Ne zaboravite da I u Cyber Ponedeljku traju popusti od Black Friday

Raspeberry Republic je i dalje na sniženju! Ovo je poljsko-švedski brend dečije garderobe. Sva njihova odeća napravljena je od GOTS organskog pamuka. Inspiraciju za printove, ovaj proizvodjač nalazi u mešavini poljske flore i faune i skandinavskog dizajna.Pozivamo vas da otkrijete njihov čaroban svet! O važnosti nošenja garderobe od organskog pamuka pisali smo u jednom od nasih prethodnih blogova.

https://meliconcept.rs/blog-post/organska-garderoba-potreba-ili-hir/

Dokolenice Raspberry Republic od organskog pamuka

 

Odelce iz jednog dela od organskog pamuka Raspberry Republic

Post a Comment