a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

Meli

Kreativan način pakovanja poklona za Novu Godinu i Božić

Kreativan način pakovanja poklona podjednako je bitan kao i sam poklon

U ovom blogu dajemo vam par predloga šta pokloniti deci ali I nekoliko predloga za kreativan način pakovanja poklona. Jer vreme I trud koje provedete u pakovanju poklona je isto toliko bitno kao I sam dar.

Korisna I lepa igračka upakovana na kreativan način biće prelep poklon ispod jelke

Play and Go vreća brend je belgijske kompanije, genijalni koncept podloge za igru koja se pretvara u torbu za igračke.Da li je i u vašem domu uvek drama kada igračke treba da se pokupe posle igre?Svi koji imamo decu znamo taj osećaj – igračke ispod kreveta, razbacane na sve strane, po tepihu dnevne sobe ali i ostalih prostorija. Koliko ste se samo iznenada naboli na kockicu ili autić koje vaše čedo nije moglo danima da pronađe…Svemu tome je kraj sa Play & Go 2u 1 vrećom. Play& Go vreća je jednostavno i efektno rešenje za držanje igračaka a istovremeno je i zabavna! Kad se raširi pretvara se u podlogu za igranje- prečnika 140cm. A kada igranje dosadi, sve što je na podlozi pokupi se u vreću jednim potezom- zatezanjem konopca!

Play &Go vreća 2u 1 je napravljena od izdržljivog, najkvalitetnijeg pamuka. Prenosiva je i vaši mališani u njoj mogu nositi svoje igračke do drugova, parka, mogu poneti na izlet ili letovanje.Četvrtasta kutija ove igračke idealna je za kreativan način pakovanja poklona.

https://meliconcept.rs/product/avion/

Kreativan način pakovanja poklona

 

Kreativan način pakovanja poklona

 

Kreativan način pakovanja  ćebenca Apero knit

Prekrivači za bebe i decu Apero Knit brenda, spoj su sibirske umešnosti u radu sa vunom i francuskog dizajna.Dve prijateljice, vlasnice ovog brenda, kombinuju lep dizajn sa vrhunskim kvalitetom vune i njene proizvodnje.Svi njihovi prekrivači prave se od merino vune, a one neprekidno usavršavaju svoj rad kako u kvalitetu proizvoda tako i u dizajnu.Deca i roditelji obožavaće ove prekrivače sa stilizovanim životinjama, u prelepim bojama, i u mekanom i toplom tkanju.Sa pravilnim, jednostavnim održavanjem, ćebenca Apero Knit prenosiće se sa sa generacije na generaciju.Idealni su i kao poklon, s obzirom da su upakovani u prelepu kutiju i tanak fin papir.Vaš posao je da ih samo uvijete u braon papir I pustite mašti na volju.

Ćebence Apero Knit

 

Pakovanje poklona na kreativan način

Kreativan način pakovanja poklona za  bebe

Garderoba za bebe koju nudi evropski proizvodjač Wooly Organic, prelepa je kombinacija organskog pamuka I modernog i lepog dizajna.Ovaj prozvidjač dokazuje da ekološki proizvodi ne isključuju eleganciju, moderan dizajn I komfor.Wooly Organic je fokusiran na komforan dizajn, izbegavajući u modelima bespotrebne elemente kao što su lastiš, previše drikera, rajfešlusi koji mogu da izazovu nelagodnost pri nošenju.Prednost garderobe ovog brenda je I unikatan print.Klasična kolekcija garderobe Wooly Organic je proizvedena koristeći prirodnu boju krem organskog pamuka sa primesom nežno braon boje.

https://meliconcept.rs/kategorija-proizvoda/wooly-organic/

Ova garderobica je idealna I za poklon, s obzirom da je svaki komad upakovan u prelepu kutiju koja ima isti print kao I garderoba. Ovu kutiju nije potrebno pakovati u ukrasni papir jer je lepa sama po sebi.Mi smo je samo ukrasili na kreativan nacin grančicom šimšira, konopčićem  I malim kuglicama…

Pakovanje poklona na kreativan način

 

Pakovanje poklona na kreativan način

 

A može i ovako:

Pakovanje poklona na kreativan način

 

Praktičan I lep poklon su I rukavice I čarapice Go Baby Go

Kupite kutiju.Veliki izbor kutija pristojnih cena ima prodavnica http://www.kartonske-kutije.rs

Pakovanje poklona na kreativan način

 

Upakujte ovaj poklončić u malu kutiju prirodne boje natrona , nacrtajte na njoj bele tačkice, uzmite crvenu vrpcu I dva štapića cimeta.Dodajte I malu ukrasnu kuglicu I kreativan poklon je gotov.

https://meliconcept.rs/kategorija-proizvoda/carapice-za-puzenje-i-razvijanje-motorike/

Pakovanje poklona na kreativan način

Post a Comment