a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

O nama

Mi smo Meli family online concept store.

Online prodavnica- U našoj online prodavnici nudimo garderobu, posteljinu, obuću za bebe i decu, koja je proizvedena od organskih i ekoloških materijala, naravno, modernog dizajna, i koja je pažljivo izabrana od najboljih proizvođača iz Evrope.

Meli prednost daje organskom pamuku, kašmiru, merino vuni, lanu, bambusu i ostalim prirodnim materijalima udobnim i ugodnim za nošenje, i naravno, zdravstveno ispravnim.

Velika pažnja prilikom nabavke proizvoda stručni tim Meli–ja posvetio je i izdržljivosti proizvoda. Naše stvari su namenjene da se nasleđuju sa starije na mlađu decu, pri tom ne gubeći svoj kvalitet i formu.

Pojedina istraživanja pokazuju da je na našem i svetskom tržištu gotovo 80 % robe za decu sumnjivog porekla i kvaliteta, koja je naizgled jeftina, a koja u većini slučajeva sadrži nezdrave supstance koje ulaze u bebinu / dečiju kožu i koja nije napravljena u skladu sa dečijim potrebama. Kažemo “naizgled jeftina”, zato što roditelje neka roba u prvi mah privuče niskom cenom, a onda se kod njihovih mališana pojave problemi sa alergijama, raznim osipima, nepravilnim držanjem tela, ravnim tabanima…

I na kraju, ali ne i najmanje bitno, Meli je zamišljena ne samo kao online prodavnica, nego i platforma gde ćemo objavljivati intervjue sa stručnjacima iz raznih oblasti, koji će davati savete vezane za razvoj beba i dece. Imaćemo i iskrene priče roditelja, baka i deka kako oni gaje decu, sa kakvim problemima se susreću, kako su ih rešavali…

Mi u Meli verujemo da je zdravo dete – srećno dete, zdravo dete – srećni roditelji. Pri tom mislimo i na fizičko i na emotivno i na psihičko zdravlje naše dece.